Skip to content

Content Marketing Stagiair(e) - Februari 2023

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarMarketing

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd om te helpen met het opzetten van campagnes, het creëren van content en het delen hiervan via eigen kanalen en partners om zo onze doelgroep aan te spreken? Ben jij veel te vinden op sociale media en vind jij het leuk om hier veel mee bezig te zijn? Dan zoeken wij jou! Voor onze afdeling Marketing zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven en enthousiaste stagiair(e) bij ons op kantoor in Alkmaar!


Vacanceselect?
Wij zijn Vacanceselect! Vacanceselect is met het aanbod van ruim 31.000 campingaccommodaties – op meer dan 1.200 vakantiebestemmingen en in 16 landen– de nummer 1 campingaanbieder van Europa. In het Noord-Hollandse Alkmaar bevindt zich een van onze twee hoofdvestigingen. Van hieruit bedienen wij onze Noord-Europese klanten. Ons andere hoofdkantoor is gevestigd in Montpellier te Zuid-Frankrijk.


Wat doen we?
Wij zijn een groeiende, internationale en innovatieve organisatie met een team van meer dan 2.000 medewerkers. Met dit toffe team zorgen we ervoor dat gasten een onvergetelijke vakantie bij ons hebben. Dit doen we onder het motto “Enjoy Outdoors”, omdat niemand een binnenmens is en buiten zijn veel leuker is.


Hoe en waarom we het doen!
Onze missie is het bijdragen aan een duurzame samenleving en aan duurzaam toeristisch ondernemen. Dit doen wij door onze leveranciers te steunen en motiveren om een betere duurzaamheidsstandaard te hanteren. Wij creëren meer bewustwording onder onze medewerkers en stimuleren verantwoord reisgedrag bij onze klanten.


Waar ga jij je mee bezighouden?

Jij draait mee als volwaardig teamlid en sluit aan bij (internationale) vergaderingen en brainstormsessies. Deel je ideeën, krijg vrijheid om te experimenteren en draag bij aan verschillende projecten. Maak leuke content voor social media en onderhoud het contact met onze volgers. Geen zorgen, je wordt niet het diepe ingegooid. In de eerste weken kun je rustig opstarten en zien hoe alles gaat. Werken aan een stageopdracht? Geen probleem! We helpen en ondersteunen je graag. Natuurlijk krijg je tijdens je kantooruren de ruimte om hieraan te werken.

Afhankelijk van het team en de projecten die op dat moment lopen kunnen de werkzaamheden iets verschillen.

 • Planning en creatie van content voor sociale media (Facebook, Instagram);
 • Analyseren van resultaten (voornamelijk m.b.t. sociale media en SEO-vertalingen);
 • Ondersteunen bij het maken van inhoud voor de website, maar ook voor partners (denk aan nieuwsbrieven of het uitzoeken en bewerken van beeldmateriaal);
 • Ondersteuning bij (SEO) vertalingen voor website teksten (Engels -> Nederlands);
 • Creëren van grafisch materiaal. Ben je al bekend met Photoshop? Super, geef dit vooral in je sollicitatie aan! Zo niet, geen probleem. We leren je alles stap voor stap.

Vereisten

Wat kun je van ons verwachten?

Naast dat wij een tof nieuw kantoorpand gaan betrekken naast het station van Alkmaar en je werkt in een bevlogen team in een informele organisatie kun je het volgende ook van ons verwachten:

 • Een enthousiast team waarin je veel zelfstandigheid hebt met ruimte voor persoonlijke groei;
 • Flexibele werktijden, te beginnen tussen 08:00 en 09:00 en eindigen tussen 16:30 en 17:30!
 • Thuiswerkdagen; 2 dagen per week o.b.v. fulltime stage;
 • Gratis fruit op kantoor. Healthy!;
 • Korting op reizen geboekt via Vacanceselect. Voor zowel jezelf als voor je vrienden en familie!
 • Korting op autohuur bij Sunny Cars. Klaar voor de roadtrip?;
 • Mogelijkheid tot het deelnemen aan de zeer actieve personeelsvereniging die de leukste uitjes organiseert. Denk aan Solex rijden, theatervoorstellingen, waterskiën, kookworkshops, je noemt het op en het wordt geregeld!
 • Ruime opleidingsmogelijkheden bij Good Habbitz. Never not learning!;
 • Mogelijkheid tot werkbezoeken in het buitenland. Je moet immers weten welke campings in het assortiment zitten toch?;
 • Stage vergoeding!


Wat zoeken wij in jou?
Wij zoeken een zelfstandige en leergierige HBO-marketing stagiair(e), bij voorkeur in de richting toerisme. Daarnaast:

 • Proactief ingesteld en neem je initiatieven;
 • Houd je van creatief denken én werken;
 • Ben je in het Nederlands foutloos en kun je in het Engels e-mails versturen en een gesprekje met collega’s voeren.
 • Kun je zowel goed in teamverband als zelfstandig werken en ben je bereid om de handen uit de mouwen te steken;
 • Heb je goede computervaardigheden en weet je te werken met programma’s als Word, Excel en PowerPoint.


Klinkt dit als jouw ideale stageplek?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer met jouw CV, voorzien van een korte motivatie en wie weet spreken we elkaar snel. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Paul Kager, Regional Sales Manager, via p.kager@vacanceselect.com.

of

Onze Geschiedenis

Gestart als familiebedrijf zo’n 35 jaar geleden, is Vacanceselect uitgegroeid tot de nummer 1 campingaanbieder van Europa. De meer dan 1.200 vakantiebestemmingen uit ons aanbod liggen verspreid in 16 Europese landen. Met ons Europese team van 2.000 medewerkers werken we dan ook aan een topaanbod. Het aanbod is inmiddels zo compleet dat voor elke vakantieliefhebber, van klein- tot grootschalig, van basic tot luxe, een passende vakantie te vinden is. Centraal in ons aanbod staat het genieten van het buitenleven, voor elk gezin.

Enjoy outdoors!