Financieel medewerker

 • Finance
 • Alkmaar, Nederland

Financieel medewerker

Omschrijving

‘’Passie en plezier zit in het DNA van ons bedrijf en dit merken we bij al onze medewerkers, van onze campingmedewerkers tot de medewerkers van de klantenservice. Wij hebben er plezier in om vanuit de wensen van onze klant de mooiste vakanties te selecteren.’’


Waar ga je werken?

Jij gaat werken op ons prachtige kantoor in Alkmaar. Het kantoor waar je samen met een internationaal team gaat werken, is volledig in de vakantie sfeer ingericht. Inclusief tafelvoetbal, safaritenten en vers gratis fruit.


Met wie ga je werken?

Het team in Alkmaar bestaat uit Nederlandse en Engelstalige collega's en daarnaast heb je ook veel contact met onze collega's in Schotland, Frankrijk en Duitsland. Omdat communicatie in deze functie erg belangrijk is, is het dus belangrijk dat je vloeiend Engels spreekt en schrijft. Dit is ook fijn als we een borrel op kantoor hebben of leuke activiteiten ondernemen!


Wat ga je doen?

Op dagelijkse basis ben je samen met de rest van het team verantwoordelijk de dagelijkse boekhouding, welke bestaat uit debiteuren- en crediteurenbeheer, betalingsproces en overige boekhoudkundige taken. Dit doe je voor diverse binnen- en buitenlandse entiteiten.

Verder ben je bezig met de volgende zaken:

 • Betrokkenheid op andere accounting gebieden tijdens de maandelijkse afsluitingen (vaste activa, belastingen, enz.);
 • Werken met de aanvragen van externe auditors en ondersteuning bieden bij het opstellen van statutaire jaarrekeningen;
 • Andere teamleden helpen met complexere zaken (bijv. consolidatie, automatisering van handmatige processen).


Vereisten

Dit bieden wij

Een unieke baan in een bevlogen team binnen een dynamische organisatie in een superleuke branche. Je werkt samen met innovatieve en enthousiaste collega’s op ons moderne, in vakantiesfeer ingerichte kantoor. In deze tijden werken wij allemaal gedeeltelijk thuis en onderhouden wij contact via Microsoft Teams met onze vakantiesfeer-achtergrond. Naast een prima salaris (range: € 2.300 - € 2.800 bruto per maand op fulltime basis) hebben wij tevens zeer goede secundaire voorwaarden zoals een sportabonnement betaald door Vacanceselect en korting op vakanties. Als we straks weer naar kantoor mogen, is het vanaf de randstad ongeveer een half uurtje rijden en ook met het OV is de verbinding uitstekend.


Dit ben jij

 • Innovatieve mentaliteit waarbij je mogelijkheden creëert om routinewerk te automatiseren;
 • Minimaal een HBO -diploma in Accounting / Bedrijfseconomie of gelijkwaardig of minimaal 2 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare financiële rol;
 • Vloeiend in de Engelse en Nederlandse taal

Specifieke accounting-skills

 • Bekend met de B2C-markt (bijv. internetverkoop);
 • Goede kennis van Nederlandse GAAP en VAT4;
 • Sterke Excel-vaardigheden;
 • Ervaring met een ERP-systeem is een pré.


Ben je enthousiast geworden?

Reageer dan met jouw CV, voorzien van een korte motivatie en wie weet spreken we elkaar binnenkort. Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Olga Tcvetkova , Accounting Manager (O.Tcvetkova@vacanceselect.com>).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld