Passa ai contenuti

Finance Stagiair(e)

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandFinance

Functieomschrijving

Droom je altijd weg over vakanties en het buitenleven tijdens het studeren? Dit is je kans om beide te combineren! Voor onze afdeling Finance zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste stagiair(e) bij ons op kantoor in Alkmaar!

Vacanceselect?
Wij zijn Vacanceselect! Vacanceselect is met het aanbod van ruim 31.000 campingaccommodaties – op meer dan 1.200 vakantiebestemmingen en in 13 landen– de nummer 1 campingaanbieder van Europa. In het Noord-Hollandse Alkmaar bevindt zich een van onze twee hoofdvestigingen. Van hieruit bedienen wij onze Noord-Europese klanten. Ons andere hoofdkantoor is gevestigd in Aux-en-Provence.


Wat doen we?

Wij zijn een groeiende, internationale en innovatieve organisatie met een team van meer dan 2.000 medewerkers. Met dit toffe team zorgen we ervoor dat gasten een onvergetelijke vakantie bij ons hebben.


Hoe en waarom we het doen!

Onze missie is het bijdragen aan een duurzame samenleving en aan duurzaam toeristisch ondernemen. Dit doen wij door onze leveranciers te steunen en motiveren om een betere duurzaamheidsstandaard te hanteren. Wij creëren meer bewustwording onder onze medewerkers en stimuleren verantwoord reisgedrag bij onze klanten.

Vereisten

Wat ga jij doen?
In ons Finance team, wat verantwoordelijk is voor Northern Europe, werken wij heel hard, maar wij hebben elke dag een gezellige dag met elkaar! Je krijg een leuke afwisselende stage binnen een professioneel bedrijf met een informele sfeer en fijne collega’s. Het Finance team bestaat uit 7 medewerkers. Als Finance Stagiair(e) voor Vacanceselect zorg je samen met het team voor verschillende financiële administratieve werkzaamheden. Ook zul je rapportages schrijven en ondersteunen bij de maandafsluiting, wat een zeer belangrijk onderdeel van de financiële cyclus is. Daarbij krijg je ook de tijd om bij te dragen aan projecten of een eigen project/onderzoek te starten. Het is een zeer diverse stage!

Wat kun je van ons verwachten?
Naast dat wij een tof nieuw kantoorpand hebben betrokken naast het station van Alkmaar en je werkt in een bevlogen team in een informele organisatie kun je het volgende ook van ons verwachten:

 • Een enthousiast team waarin je veel zelfstandigheid hebt met ruimte voor persoonlijke groei;
 • Flexibele werktijden, te beginnen tussen 08:00 en 09:00 en eindigen tussen 16:30 en 17:30;
 • Gratis fruit op kantoor. Healthy!;
 • Korting op reizen geboekt via Vacanceselect. Voor zowel jezelf als voor je vrienden en familie;
 • Korting op autohuur bij Sunny Cars. Klaar voor de roadtrip?;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden bij Goodhabitz. Never not learning;
 • Stagevergoeding!


Wat zoeken wij in jou?

Wij zoeken een zelfstandige en leergierige HBO/ WO stagiair(e), bij voorkeur in de richting Finance. Daarnaast:

 • Vloeiend in de Nederlandse & Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Teamplayer;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Klinkt dit als jouw ideale stageplek?

Dan zijn wij op zoek naar jou! We hebben heerlijke koffie en thee, dus reageer met jouw CV, voorzien van een korte motivatie en wie weet spreken we elkaar binnenkort op kantoor!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar