Skip to content

Open Sollicitatie

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandOpen sollicitatie

Functieomschrijving

Heb jij geen passende vacature gevonden in ons vacature aanbod en wil je toch een sollicitatie achterlaten? Dat kan via een open sollicitatie hieronder. Laat je gegevens (CV + motivatiebrief) hieronder achter en we nemen snel contact met je op!

Vereisten

Vacanceselect?

Wij zijn Vacanceselect! Vacanceselect is met het aanbod van ruim 31.000 campingaccommodaties – op meer dan 1.200 vakantiebestemmingen en in 13 landen– de nummer 1 campingaanbieder van Europa. In het Noord-Hollandse Alkmaar bevindt zich een van onze twee hoofdvestigingen. Van hieruit bedienen wij onze Noord-Europese klanten. Ons andere hoofdkantoor is gevestigd in Aux-en-Provence.


Wat doen we?
Wij zijn een groeiende, internationale en innovatieve organisatie met een team van meer dan 2.000 medewerkers. Met dit toffe team zorgen we ervoor dat gasten een onvergetelijke vakantie bij ons hebben.


Hoe en waarom we het doen!
Onze missie is het bijdragen aan een duurzame samenleving en aan duurzaam toeristisch ondernemen. Dit doen wij door onze leveranciers te steunen en motiveren om een betere duurzaamheidsstandaard te hanteren. Wij creëren meer bewustwording onder onze medewerkers en stimuleren verantwoord reisgedrag bij onze klanten.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar