Skip to content

Ervaringen

Benieuwd hoe het is om als Vacanceselect medewerker op het kantoor in Alkmaar te werken? Lees hier de ervaringen van onze collega's!

Ben

De ICT-afdeling van Vacanceselect Alkmaar bestaat uit 2 man: Ronald en Ben. Wij zijn verantwoordelijk voor werkplekbeheer, netwerkbeheer, security en bedrijfsrapportages voor de kantoren in Alkmaar, Dunfermline en Hamburg.

Meer weten over mij en ICT? Lees dan snel verder!

Daniëlle

Ons team is verantwoordelijk voor de TPS (Third-Party Stock) product, in de breedste zin van het woord. Wij zorgen ervoor dat de camping online komt op de Vacanceselect website en boekbaar is.

Meer weten over mij en Partner & Booking support? Lees dan snel verder!

Paul

Het Marketing & Sales team bestaat uit drie collega’s die er samen voor zorgen dat Vacanceselect zoveel mogelijk onder de aandacht van onze (toekomstige) gasten komt. Met online en offline advertenties vergroten wij de naamsbekendheid en zorgen wij dat mensen bij ons komen als zij de campingvakantie willen boeken.

Meer weten over mij en Marketing & Sales? Lees dan snel verder!

Nienke

Mijn naam is Nienke en ik ben sinds december 2019 in dienst als HR Coordinator bij Vacanceselect. Ik heb een studie “Tourism and Recreation Management” afgerond en ben daarna naar het buitenland vertrokken om bij verschillende campings en hotels te werken.

Meer weten over mij en HR? Lees dan snel verder!