Skip to content

Ervaringen

Benieuwd hoe het is om als Vacanceselect medewerker op één van onze campings te werken? Lees hier de ervaringen van je voorgangers!

Steve

Mijn naam is Steve en ik werk nu 5 seizoenen bij het bedrijf. Ik begon als campingmedewerker in de Loire-vallei en werd vervolgens gepromoveerd tot teamleider op Les Ormes in Frankrijk. Uiteindelijk werd ik sitemanager voor een van onze grootste campings bij Duinrell in Nederland. Het managen van een team van 10 mensen met veel verschillende nationaliteiten was leuk en uitdagend! Gedurende mijn 5 seizoenen heb ik verschillende Europese landen ervaren die zowel montage als demontage doen en gaandeweg heb ik vrienden voor het leven ontmoet en veel verschillende culturen ervaren. De baan is uitdagend en kan soms zwaar zijn, maar het is de meest lonende baan die ik ooit heb gehad. Belonend in de zin dat als je de gasten ziet en met ze praat, ze de beste vakantie ooit hebben gehad, maar ook belonend voor de collega's die je mag ontmoeten en de plekken die je ziet. Elke dag is anders op het terrein, je zou kunnen schoonmaken, dan bij de receptie of misschien het onderhoudsteam wat kunnen helpen! Als iedereen wat eerder klaar is, gaan we soms als team naar het pretpark op het terrein! De ondersteuning die je gedurende het seizoen en daarna krijgt, is uitstekend en als je iets anders, spannends, uitdagends en misschien levensveranderends wilt proberen, dan is dit de baan voor jou!Duinrell, Nederland

Maika

Als campingmedewerker kwam ik midden juli in Italië aan om daar de 2e helft van het seizoen te werken. Wat ik zo leuk vond was dat ik snel vrienden werd met de andere mensen die op de camping werkzaam waren. Zo deden we vaak wat samen als iedereen klaar was met werken. We gingen naar het strand, uiteten of een stad in de buurt verkennen. Het is soms wel zwaar als je met 30 graden een accommodatie moet schoonmaken maar als je kijkt naar het grote plaatje is het het zeker waard. Je moet bereid zijn om hard te werken en het niet zien als een vakantie maar daar krijg je wel een hele toffe tijd in het buitenland voor terug!

Portofelice, Italië

Gerrit en Gerda

Als campingkoppel werken we al jaren voor Vacanceselect. We doen dit werk graag vanwege de combinatie van werken en kamperen. Als de gasten ook tevreden zijn, zijn wij dat ook en geeft dat een stimulans om zo door te gaan. Het komt ook natuurlijk wel eens voor dat ze niet helemaal tevreden zijn en dat geeft ons weer een stimulans om te verbeteren. We houden van de zelfstandigheid die we hebben ervaren om verbeteringen ook gelijk door te voeren, zoals we dat hebben mogen doen bij het opknappen van de receptie/en opbergruimte. We gaan volgend jaar zeker weer! Rubicone, Italië

Patryk

Als host gedurende het hele seizoen in Italië was ik vooral bezig met de gasten. Het is fijn als je een goede connectie kunt opbouwen met de gasten en ze de vakantie, waar ze het hele jaar voor hebben gespaard, kunt geven. Het zijn vooral de momenten met de gasten dat je weet waar je het voor doet. Ook het team was zeer leuk en ik voelde mij gelijk welkom. Het is soms wel hard werken als er meerdere check-outs/ins zijn op een dag, maar aan het eind van de dag ben je weer trots op het goede verloop van de dag en de samenwerking. Ook heb ik veel geleerd over het doen van klein onderhoud, verschillende talen en culturen. Echt een aanrader als je een tijdje naar het buitenland wilt gaan!

Sant'Angelo, Italië