Skip to content

Camping functies

Camping functies

Teamleider

Als teamleider ben jij een multitasker, een regelneef en de eindverantwoordelijke op locatie. Jij stuurt een team van 2 tot 4 enthousiaste collega’s aan. Samen zorgen jullie dat de vakantie van onze gasten onvergetelijk wordt.

Campingmedewerker

Als campingmedewerker ben jij het éérste aanspreekpunt voor onze gasten. Je verwelkomt onze gasten bij aankomst en begeleidt hun naar de accommodatie. Wanneer de gasten naar huis gaan check jij ze uit. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de schoonmaak en klein onderhoud van de accommodaties.

Host

Onze gasten te woord staan is iets wat je met liefde doet. Je verwelkomt onze gasten bij aankomst en begeleidt hun naar de accommodatie. Tijdens het verblijf ben jij het eerste aanspreekpunt. Daarnaast zal jij aan het einde van het verblijf ook de uitcheck verzorgen.

Campingkoppel

Als campingkoppel zijn jullie echte multitaskers en perfect op elkaar ingespeeld! Zodat jullie er samen voor zorgen dat de vakantie van onze gasten onvergetelijk wordt.

Montage medewerker

Als montage medewerker ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van de accommodaties. Ook zul je je bezighouden met het schoonmaken van de accommodaties op diverse campings. Het repareren en installeren van onderdelen op de campings vallen ook in jouw takenpakket.

Maintenance medewerker

Als maintenance medewerker ben jij de vliegende keep van het team. Jouw werkzaamheden zullen variëren van het ondersteunen van het campingteam tot het repareren van kleine onderdelen. Denk hierbij aan het vervangen van lampen, een verstopt toilet ontstoppen of het vervangen van een douchekop.